Unik messeopplevelse for båtinteresserte.

eDialog24 er stolt samarbeidspartner sammen med Båtens Verden når FINN og Norboat nå går sammen om å lage Norges første digitale båtmesse i april. Målet med messen er å skreddersy en arena for de som elsker båt og båtliv, og gjøre det enkelt å kommunisere med utstillere av kjente båtmerker.

På båtmessen legges det opp til at du som besøkende skal kunne chatte eller ha videovisning direkte med utstillere fra de ulike stand-sidene. Som deltager på messen vil du kunne få en unik digital brukeropplevelse hvor du kan sitte hjemme i din egen stue og få servert knalltilbud på båter og båtutstyr, lese nyttige artikler, delta på konkurranser samt chatte direkte med en utstiller eller få videovisning av en aktuell båt.

Messen vil markedsføres godt og forventes å ha opp mot 150.000 besøkende i løpet av messeperioden. Følg med på Båtmessen.no for lanseringdato og meld din interesse som deltager eller utstiller. Les mer om Norges første digitale båtmesse her.

Skal du arrangere en digital messe eller konferanse? Kontakt oss for mer informasjon om hvordan eDialog24 kan bistå med kommunikasjonsløsninger for å bedre brukeropplevelsen under ditt digitale arrangement.