eDialog24 med gavepakke til små og mellomstore bedrifter i 2023.

Først og fremst vil vi i eDialog24 ønske alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nytt år! 2022 har vært et år preget av ettervirkninger av pandemien, krig, strømkrise og renteøkninger. For mange bedrifter har 2022 vært utfordrende, og omstrukturering og endringer på flere plan har vært nødvendig for å holde hjulene i gang. eDialog24 er heldige som har mange gode kunder og samarbeidspartnere som i 2022 har utfordret og støttet oss gjennom en rekke spennende digitaliserings- og innovasjonsprosjekter som har hatt, og vil ha, stor betydning for mange virksomheter. Vi takker for støtten og lover god service, gode løsninger og enda mer nyutvikling og innovasjon i 2023.

Vi kan allerede nå annonsere at vi vil lansere en helt ny kommunikasjonsplattform i året som kommer (navnet på plattformen lanseres på nyåret). En norsk kommunikasjonsplattform som vil forenkle og styrke kundehåndtering for et stort antall bedrifter. Plattformen vil regelrett være en gavepakke for alle små- og mellomstore bedrifter. Utvikling av plattformen er støttet av Innovasjon Norge, og med oss som innovasjonspartnere har vi blant annet Telia, Phonero, Sparebank1 Regnskapshuset SMN, Folkeuniversitetet og BUS.

Har du en liten eller mellomstor bedrift som vil prøve en enklere, tryggere og mer verdifull måte å kommunisere på? Om du har Bedriftsnett fra Telia eller Phonero kan vi tilby gratis prøvetilgang i 30 dager. Ta kontakt for prøvetilgang.

Følg oss i sosiale medier for informasjon om lansering av kommunikasjonsplattformen, og flere andre innovative produktløsninger som slippes i 2023.

From All of Us To All of You, a Very Merry Christmas…