Jobb i eDialog24

Kom lek med oss!

karriere

Bli med å bygg noe stort

Med forkjærlighet for god kommunikasjon og lidenskap for samspillet mellom mennesker og teknologi forvalter vi i eDialog24 titusener av kundedialoger hver eneste dag. Vi sikrer trygg og god arbeidsflyt samt forenklet og forbedret intern- og eksternkommunikasjon for våre kunder. Vår eDialog24-familie vokser og det vil alltid våre plass til nye familiemedlemmer som brenner for det samme som oss – kundeorientering, lagånd og gnist.

Søk på en av våre ledige stillinger eller send oss en åpen søknad til jobb@edialog24.no

Hvem er du?

Brenner du for kommunikasjon og teknologi og ønsker å jobbe med innovasjon?  Ser du nye løsninger og synergier i alt du jobber med? Ønsker du å utvikle morgendagens kundedialogløsninger sammen med et bredt spekter av kunder innenfor både offentlig og privat sektor?  Om du i tillegg er en person med godt forankret lagånd og gnist som setter kunder i førersetet så vil vi ha en prat med deg. 

Søk på en av våre ledige stillinger eller send oss en åpen søknad til jobb@edialog24.no

Hvem er vi?

Vi er en god blanding av kunnskapsrike og fremoverlenteteknologer og salgs- og markedspersoner med lang erfaring fra utvikling  og salg av gode kommunikasjonsløsninger for privat og offentlig sektor.

Vi jobber tett sammen med våre kunder og samarbeidspartnere for å utvikle innovative kundedialogløsninger for fremtiden.

Gode produkter krever gode kunderansattesamarbeidspartnere.

 

Prøv gratis

Spør oss!

et|icon_pin|

Hovedkontor

Ingvald Ystgaards Vei 23
7047 Trondheim

et|icon_pin|

Salg / Marked

Hovfaret 17B
0275 Oslo