Jobb i eDialog24

Kom lek med oss!

karriere

Bli med å bygg noe stort

Med forkjærlighet for god kommunikasjon og lidenskap for samspillet mellom mennesker og teknologi forvalter vi i eDialog24 titusener av kundedialoger hver eneste dag. Vi sikrer trygg og god arbeidsflyt samt forenklet og forbedret intern- og eksternkommunikasjon for våre kunder. Vår eDialog24-familie vokser og det vil alltid våre plass til nye familiemedlemmer som brenner for det samme som oss – kundeorientering, lagånd og gnist.

Søk på en av våre ledige stillinger eller send oss en åpen søknad.

Hvem er du?

Brenner du for kommunikasjon og teknologi og ønsker å jobbe med innovasjon?  Ser du nye løsninger og synergier i alt du jobber med? Ønsker du å utvikle morgendagens kundedialogløsninger sammen med et bredt spekter av kunder innenfor både offentlig og privat sektor?  Om du i tillegg er en person med godt forankret lagånd og gnist som setter kunder i førersetet så vil vi ha en prat med deg. 

Søk på en av våre ledige stillinger eller send oss en åpen søknad.

Hvem er vi?

Vi er en god blanding av kunnskapsrike og fremoverlente teknologer og salgs- og markedspersoner med lang erfaring fra utvikling  og salg av gode kommunikasjonsløsninger for privat og offentlig sektor.

Vi jobber tett sammen med våre kunder og samarbeidspartnere for å utvikle innovative kundedialogløsninger for fremtiden.

Gode produkter krever gode kunderansattesamarbeidspartnere.

 

Bestill gratis demo

Spør oss!

Hovedkontor

Ingvald Ystgaards Vei 23
7047 Trondheim

Salg / Marked

Hovfaret 17B
0275 Oslo

Org.nr. 885 637 892