eDialog24 Non-profit

Gratis og sikker chat-løsning for hjelpelinjer og ideelle organisasjoner

Trygghet

Anonym og sikker dialog

eDialog24 har siden 2016 bistått og støttet hjelpelinjer og ideelle organisasjoner gjennom å tilby en kostnadsfri chatløsning for sikker og anonym dialog – eDialog24 CHARITY. Som teknologileverandør anser vi det som vårt samfunnsansvar å dele egen teknologi og kompetanse med organisasjoner som aktivt og frivillig jobber med å bedre vårt samfunn gjennom å hjelpe personer i vanskelige livssituasjoner. 

.

Løsningen er eDialog24 Charity 

eDialog24 CHARITY er en kostnadsfri, sikker og anonym chatløsning rettet mot hjelpelinjer og ideelle organisasjoner. Løsningen gir mulighet for raskt å etablere et effektivt og godt lavterskeltilbud for tjenestebrukere og medlemmer.

eDialog24 CHARITY har  funksjonalitet for å etablere et rikt samarbeidsnettverk mellom ulike frivillige organisasjoner for å legge til rette for kompetansedeling og samhandling. Løsningen leveres med fri support og inntil unike 10 brukerprofiler.

eDialog24 CHARITY styrker organisasjoners tilstedeværelse på nett og gir muligheter for å hjelpe og støtte flere tjenestebrukere og medlemmer på en raskere og mer strukturert måte.

Alarmtelefonen for barn og unge kan anbefale eDialog24 på det varmeste, de er best!

Margrethe Østerhus

Avdelingsleder, – Barnevernvakt, mottak og alarmtelefonen 

Samarbeid

Bruk av eDialog24 sin plattform gir muligheter for bygge samarbeidsnettverk mellom ulike organisasjoner. Flere av våre CHARITY -kunder jobber med samme målgrupper men bistår med ulik faglig ekspertise. Eksempelvis har Alarmtelefonen som jobber med barn og unge som er utsatt for vold, overgrep og omsorgssvikt mulighet til å sette over chat-henvendelser til Blåkors sitt chat-senter som har hjelpelinjer for mobbing og psykisk helse, og vice versa. Samarbeidsfunksjonene «sett over» og intern chat legger til rette for unik kompetansedeling og samhandling mellom organisasjoner.

 

Ung.no

Lavterskeltilbud  for barn og unge har økt i takt med et sterkt voksende behov for barn og unge til å ha noen å snakke med i vanskelige livssituasjoner. Bufdir har samlet de fleste chattetjenestene for barn og unge på nettsiden ung.no under kategoriene: Følelser, tanker og problemer, Kropp, kjønn og identitet, Mobbing, Rus og avhengighet, Sex, prevensjon og graviditet og Skole utdanning og jobb.

eDialog24 jobber nå med utviklingsprosjekter sammen med Helsedirektoratet for å synliggjøre og styrke samarbeidet mellom de ulike chattetjenestene, og legge til rette for enda bedre tjenester for barn og unge.

 

Et sikkert og trygt lavterskeltilbud for alle

Med eDialog24 kan du være sikker på at dialoghåndtering og personvern  er i trygge hender og i henhold til GDPR. eDialog24 er kvalitetssikret både på leveranse og teknisk løsning gjennom en årrekke som trofast leverandør av kundedialogløsninger for større virksomheter innen finanssektoren.

Bruksområdene for anonym chat er mange. I tillegg til chattetjenester for barn og unge benyttes vår løsning i dag av Antidoping Norge, Spillsnakk.no, Eplepsiforbundet,  UngKreft.no., Mental Helse, Studentprestene, Norges Parkinsonforbund, Skeiv Verden m.fl. 

 

sikkert valg

eDialog24 Non-profit

Siden 2016 har vi tilbudt frivillige-, ideelle-, og veldedige organisasjoner en kostnadsfri og anonym chatløsning. Løsningen gir organisasjoner mulighet til å tilby sine tjenestebrukere og medlemmer et sikkert og anonymt lavterskeltilbud som bidrar til raskere og bedre håndtering av henvendelser for organisasjonen, samtidig som det forenkler kontaktmuligheter for tjenestebrukere.

Til glede for oss har vår chatløsning blitt omfavnet som et kjærkomment tilbud av flere organisasjoner som har hatt ønske om å utvide sine tjenestetilbud men har hatt begrenset med midler.  Over 50 små og store organisasjoner benytter seg i dag av løsningen og godt besøkte tjenester, gode tilbakemeldinger fra organisasjoner og brukere gjør oss sikre på at vårt bidrag hjelper.

Bestill vår kostnadsfrie løsning, eDialog24 CHARITY, eller kontakt oss direkte for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe din organisasjon med å forenkle og effektivisere dialog med tjenestebrukere og medlemmer. 

Vi håper å kunne ønsker deg velkommen som ny eDialog24-kunde!

=

Fokus på sikkerhet og personvern (GDPR)

=

Gratis anonym chat-løsning

=

Enkel etablering

=

Samarbeidsfunksjon

=

Skalerbar løsning

=

Over 50 referanser

=

Fri support

%

Bestill gratis demo

Spør oss!

Hovedkontor

Ingvald Ystgaards Vei 23
7047 Trondheim

Salg / Marked

Hovfaret 17B
0275 Oslo

Org.nr. 885 637 892